Arbetsledare till C4 Entreprenad AB

2020.01.14

Arbetsledare till C4 Entreprenad AB.

Välkommen till ett härligt team! Nu finns chansen för dig att vara med på C4 Entreprenads fortsatta resa. Du är efterlängtad och går en spännande framtid till mötes då bolaget befinner sig i en stor utvecklingsfas.

Vi söker nu en arbetsledare till vårt team på vår byggserviceavdelning med engagerade kolleger. I rollen som arbetsledare på C4 Entreprenad arbetar du nära byggservicechefen med ansvar för alla avrop inom tilldelat ramavtal med kund. Detta innefattar ansvar för anbud, produktion, inköp, ekonomi, uppföljning och resultat. Du leder, planerar och fördelar det dagliga arbetet för ditt arbetslag där du aktivt medverkar och bidrar till att säkerställa en god företagskultur där vi behandlar varandra ansvarsfullt och med respekt.

Du kommer utgå från vårt nyrenoverade kontor beläget på Veterinärgränd 6 i Johanneshov alldeles intill Globen.

Utbildning och erfarenhet Vi ser gärna att du har relevant byggteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet, och några års erfarenhet av arbete som arbetsledare eller liknande roll är starkt meriterande. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper Som person är du lösningsorienterad, trivs med att fatta beslut och har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du är administrativt lagd och har en god känsla för kvalité och har en vilja att arbetet utförs på rätt sätt. Du kommer att arbeta med flera olika projekt samtidigt där flertalet är vattenskador, vilket innebär att du har en god förmåga att arbeta med många bollar i luften samtidigt då du har kontakt med både beställare, hyresgäster, underentreprenörer och andra aktörer.

Som person är du prestigelös och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Här är det högt i tak och en engagerad kultur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vårt team där vi värderar ditt personliga engagemang och ansvarstagande högt. Du är ödmjuk, resultatinriktad och en bra problemlösare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mattias Rehn på telefon 073 339 31 81 eller mattias@c4entreprenad.se

Vi genomför löpande intervjuer och hoppas kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!