Kontorsanpassning efter konstens alla regler!

2019.09.24

C4 Entreprenad AB har tilldelats kontorsanpassning i två etapper åt Akademiska Hus.

Projektet är beläget på Valhallavägen 189 där lokalen som ingår i den första etappen uppgår till 750 kvm som delvis är rivet ned till konstruktionsbetong. Efter färdigställande innefattar ytorna nytt kontor med cellkontor, konferensrum, pausyta med kaffe- möbel samt WC grupp. I samband med renoveringen byts även ventilation-, kyl- och elinstallationer i sin helhet.

I etapp 2 byggs 430 kvm befintligt kontor på plan 4 om till delvis ny planlösning. Även här ska kyla installeras, men i övrigt ska befintliga installationer återanvändas i stor utsträckning.

Projektet startar redan vecka 41 med etablering av manskapsbodar och förberedande arbeten för montage av bygghiss.

C4 Entreprenad ser fram emot att samarbeta med Akademiska Hus.