Välkommen till vår nya webbplats!

2019.04.19

Vi har under en längre tid gjort ett omfattande arbete kring vår hemsida. I grund och botten handlar arbetet om att vi vill förmedla vilka vi på C4 Entreprenad är. Efter tre år på marknaden får man trots allt anse oss som ett relativt nytt företag. Trots det har vi lyckats ta ett starkt fäste på marknaden och etablerat oss som en pålitlig leverantör inom branschen.

Vi har även gjort en stor satsning på Sociala Medier, där vi kommer att visa upp godbitar från vårat dagliga arbete. Det här är något som vi märkt att det finns en efterfrågan på. Både hos kunder, beställare, leverantörer och medarbetare. Målet är att vi ska vara transparenta och visa upp vilka fina arbeten vi utför. Det här tror vi också kan öka medarbetarnöjdheten då vi kommer att lyfta fram ”best practices” från våra medarbetare.

Marknadsföringen är ofta den del som glöms bort när företag växer snabbt då det kräver tid och engagemang som allt för ofta prioriteras bort till förmån för annat. Därför känns det här extra kul att vi verkligen fått till ramverket för hur detta ska fungera på i vardagen.
Jag är stolt över vår digitala satsning och ser det som en självklar del i C4 Entreprenad.

Hälsningar, Joakim Sörensen VD C4 Entreprenad AB