Välkommen Tommy!

2019.08.12

Tommy Jansson började arbeta i byggbranschen som ställningsmontör vid 16 års ålder. Har sedan dess jobbat i varierande roller inom bl.a snickeri, fasad, puts, undertak, kalkylator, arbetsledare, platschef och projektledare på ett antal olika företag. Senast kommer Tommy från Metrolit där han arbetade som kalkylator och inköpschef.

I augusti börjar Tommy jobba på C4 Entreprenad och det ska bli riktigt spännande. Inte minst för VD Joakim som säger följande ” Det är en stor tillgång för oss att få in en person med så bred kunskap och lång erfarenhet som Tommy har. Det här kommer bli riktigt bra och en styrka för C4 Entreprenad!”

Tommy berättar ”Det som lockar är att bygga upp någonting, det är stimulerande. Här får man vara en del av hela processen och agera arbetschef, samtidigt som jag får sitta med kalkyler och fungera som inköpschef. Jag tycker om att ta mig an utmaningar och vara med och bygga upp rutiner och arbetssätt!”

Tommy bor i Uppsala och är 54 år. Tillsammans med sin fru har de 5 barn i vuxen ålder. De stora intressena är att träna och resa. Favoriten är södra Italien, där har det blivit några besök genom åren. På bucketlisten finns däremot andra resmål och länder med såsom Japan och Canada.
I sitt arbete har Tommy har bott i Värmland, Oslo och Irak men hemstaden är Uppsala där han växte upp och bor än i dag.

Ett av Tommys mest ihågkomna uppdrag inom sitt yrke var när han jobbade i Irak med att bygga upp biografer efter Saddam Husseins tid. Uppdraget växte och ledde till att Tommy och hans kompanjon även började bygga upp semesteranläggningar i landet. Totalt var han stationerad i Irak i två år och var det enda svenska företaget tillsammans med Röda Korset som arbetade i Irak. Efter två år i landet började oroligheterna igen med flera bilbomber som exploderade i närheten av teamet vilket gjorde att Tommy valde att återvända till Sverige.

Välkommen Tommy!

Kontaktuppgifter:
tommy.jansson@c4entreprenad.se
+46 73 391 1350