Vi söker en Ekonomiansvarig till vårat team!

2019.10.25

C4 Entreprenad är ett privatägt bolag som är verksamt i Stockholm och Mälardalen. Företaget är en komplett partner som bedriver löpande drift- och underhållsarbeten samt om- och tillbyggnadsarbeten åt privata och publika fastighetsbolag.

Det är en spännande tid att jobba hos C4 Entreprenad. Företaget är inne i en expansiv fas vilket skapar goda möjligheter för personlig utveckling och att växa tillsammans med företaget. Det är en modern, värderingsstyrd organisation med högt i tak och tydliga visioner för framtiden. Vill du utmana dig själv i en nyckelroll där du får ta ägandeskap över verksamhetsområdet ekonomi? C4 Entreprenad söker just nu en driven och engagerad Ekonomiansvarig till det nya kontoret vid Globen.

I rollen som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomi. Detta innefattar att leda budgetarbetet, ta fram månatliga rapportpaket, förbereda samt delta i styrelsemöten samt övrigt bokslutsarbete. Vidare sköter du administration av fakturor, kund- och leverantörsreskontra och har ekonomisystemet Entré som ditt huvudsakliga verktyg. Du ansvarar även för att planera tid- och aktivitetsplan för företagets årsredovisning, genomföra bokslut och upprätta årsredovisning. Du ingår i ledningsgruppen och innehar såldes en nyckelroll i företaget där du genom att utveckla struktur och ge förslag på förbättringar ser till att företaget utvecklas i rätt riktning.

Vi söker dig som värdesätter frihet under ansvar och en modern, inkluderande kultur. Du är affärsorienterad och vill ta ägarskap kring verksamhetsområde ekonomi. Du har gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område och minst 4 års erfarenhet av liknande arbete och ansvar, med fördel från en organisation i utveckling med stark tillväxt. Du har ett stort eget driv, är ansvarstagande i ditt arbete och tycker att det känns spännande att få vara med och påverka bolagets framtid. Du är uttrycker dig väl i tal och skrift och räds inte för att hålla presentationer inför grupp. Har du erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen ses det som meriterande.

Du erbjuds en spännande roll där du som Ekonomiansvarig på C4 Entreprenad ges möjlighet att agera ekonomisk expert i ett bolag som just nu befinner sig på en spännande resa. Som Ekonomiansvarig får du stor frihet att vara med och utforma och skapa företagets fortsatta tillväxt. Rollen är en nyckelposition med påverkan på utveckling, tillväxt och kultur där du arbetar i nära samarbete med bolagets VD. Företagets affärsmodell och långtgående kundrelationer gör att det är en trygg och långsiktig arbetsgivare med målet att expandera verksamheten.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta MADE FOR, rekryteringskonsult Helene Aspensjö på 070-145 14 48.